“meta-pixel”
Centeret åbner kl.: 05:00

Om os

Læs mere om os.

Historien bag Crossfit 8800

Centret har eksisteret siden 2009 hvor det åbnede som Viborg CrossFit. På det tidspunkt var CrossFit stadig et relativt ukendt koncept i det midtjyske, men med tiden blev det mere og mere populært. I 2013 flyttede Viborg CrossFit lokaler og gennemgik en omfattende opgradering. Siden har centret skiftet ejere flere gange, men er nu tilbage i hænderne på de instruktører som har skabt både navn og rygte.

Vores succes bygges på sammenhold, respekt og kvalitet i det vi laver. Vi har plads til alle, lige fra motionister til konkurrence atleter, og vi ser frem til for alvor at sætte Viborg på CrossFit-landkortet i fremtiden.

Med overtagelsen af centret, skifter vi navn til CROSSFIT 8800. Samtidig er vi affilieret med CrossFit inc. hvilket betyder at vi og vores medlemmer med god samvittighed kan bryste os af at være en del af et globalt netværk af atleter, som deler samme passion for sporten

Nøglen til et sundere liv

CrossFit er en livsstil, der er kendetegnet ved sikker, effektiv træning og fornuftig ernæring. CrossFit kan bruges til at nå ethvert mål, fra forbedret sundhed til vægttab til bedre ydeevne. Programmet fungerer for alle – nybegyndere som folk, der har trænet i årevis. Det er aldrig for sent at starte.

Book din personlige træner nu

Vores personlige CrossFit instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.