Vi har opnået 4,6 stjerner på Gooogle
5/5
Crossfit8800 Logo

Om os

DIT FITNESSCENTER TIL CROSSFIT OG STYRKETRÆNING

HISTORIEN BAG CROSSFIT 8800

Centret har eksisteret siden 2009 hvor det åbnede som Viborg CrossFit. På det tidspunkt var CrossFit stadig et relativt ukendt koncept i det midtjyske, men med tiden blev det mere og mere populært. I 2013 flyttede Viborg CrossFit lokaler og gennemgik en omfattende opgradering. Siden har centret skiftet ejere flere gange, men er nu tilbage i hænderne på de instruktører som har skabt både navn og rygte.

Vores succes bygges på sammenhold, respekt og kvalitet i det vi laver. Vi har plads til alle, lige fra motionister til konkurrence atleter, og vi ser frem til for alvor at sætte Viborg på CrossFit-landkortet i fremtiden.

Med overtagelsen af centret, skifter vi navn til CROSSFIT 8800. Samtidig er vi affilieret med CrossFit inc. hvilket betyder at vi og vores medlemmer med god samvittighed kan bryste os af at være en del af et globalt netværk af atleter, som deler samme passion for sporten

Vores anmeldelser

5,0 stjerner på Facebook (37 anmeldelser)
5/5

Vores medlemmer fortæller

Nanne Flensborg

Det er lidt som Sam’s Bar: “Everybody knows your name, and they’re always glad you came”. Dygtige trænere der forstår at støtte, opmuntre og vejlede, og en generelt super imødekommende atmosfære, selv når man er helt ny til sporten. Endeligt kan jeg jo bare konstatere, at det 100 % er CF8800 fortjeneste, at jeg har fundet min sport, og faktisk glæder mig hver gang jeg skal til træning 👍🏻💪

Janne Juel Eskildsen

Havde en super prøvetime i søndags hvor det var tydeligt at mærke at der er en god stemning og fuld opbakning til alle på holdet. Instruktøren var meget opmærksom på at vejlede, rette til og presse undervejs, så som helt ny i crossfit mærkede jeg både potentialet i sporten og stedet samt hele meningen med at træne i et holdfællesskab 👍.

Martin Drejer Andersen

Selvom det gør ondt når man går hjem har man lyst til at komme igen, for instruktørerne er gode og sammenholdet er stort. Og så er det bare super fedt...

Mie Dissing

Jeg begyndte at træne her for ca tre uger siden, og jeg har kun godt at sige. Jeg er 56 år og har slidgigt og har derfor brug for at skalere alle øvelser, som alle er udfordrende for mig, men jeg har kun mødt forståelse, opmuntring og kompetent vejledning. Derfor har jeg allerede mærket forbedringer og, hver gang er jeg gået derfra med en succesoplevelse. Programmerne oplever jeg som veltilrettelagte og flexible, og trænerne er vidende og gode til at instruere. Der er en god og åben stemning og humøret er i top. Tilmelding, prøvetime, betaling og booking kører på skinner. Der er ikke en finger at sætte på det.

Dennis Borup

Lækkert sted at træne. Flotte lokaler, kompetente instruktører og socialt sammenhold gør det let og enkelt at komme op af sofaen og afsted til træning.

NØGLEN TIL ET SUNDERE LIV

BOOK DIN PERSONLIGE TRÆNER NU

Vores personlige CrossFit instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.

VORES TEAM

Ulrich - Crossfit8800

Ulrich

martin Certificeret instruktør - Crossfit8800

Martin

Brian der styrketræner - Crossfit8800

Brian

Jesper - Crossfit8800

Jesper

Frederik M - Crossfit 8800

Frederik M

Karolina S - Crossfit8800

Karolina S

Martin A - Crossfit8800

Martin A

Michael T - Crossfit8800

Micheal T

Morten H - Crossfit8800

Morten H

Niels P - Crossfit8800

Niels P