“meta-pixel”
Centeret åbner kl.: 05:00

Hvad er crossfit?

Alt der er at vide om crossfit, finder du her på siden.

null

Konstant varieret

Hver dag byder på nye udfordringer. Derfor er hver eneste træning forskellig, så man er bedst muligt forberedt på det uforudsete.

null

Træning

Korrekt udførte, funktionelle bevægelser giver mest effekt ud af træningen. Programmet er forskellig hver dag og tilpasses for at hjælpe hver enkelt atlet med at nå sine mål. CrossFit-træning kan tilpasses til mennesker i alle aldre og fitnessniveauer.

null

Livsstil

Væk fra slik-skålen og væk fra sofaen. CrossFit-livsstilen er en kombination af diæt og motion. Det er nøglen til bedre form og bedre helbred på lang sigt.

null

Fællesskab

Du bliver del af et enormt netværk. Hos mere end 15.000 tilknyttede træningscentre over hele verden opmuntrer og motiverer folk hinanden hver dag imens de arbejder mod deres individuelle mål. Start nu og mød nye venner

null

Funktionelle bevægelser

CrossFit benytter sikre og effektive bevægelser, som understøtter de ting man laver i hverdagen

null

Høj intensitet

I CrossFit træning bliver intensiteten tilpasset så hver enkelt atlet bliver udfordret, og sikkert kan forbedre sin form.

Crossfit intro

9 hold fordelt på 3-5 uger. Plads til 10 deltagere. Få den bedste start på din nye aktive livsstil!

Inkl. oprettelse + 2mdr medlemskab. Ingen binding.

999 kr ,-

Book din personlige træner nu

Vores personlige CrossFit instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.