“meta-pixel”
Centeret åbner kl.: 05:00

Hold

Sælges som forløb af 3-5 ugers varighed. Se næste start dato her.

Crossfit intro

Beginners level

Holdet for dig der er helt ny. Vores dygtige instruktør forklarer kort CrossFit konceptet og derefter får de en grundig gennemgang af de mest basale øvelser, så du ved præcis hvordan de udføres korrekt eller skaleres til dit niveau.

Forudsætninger: Ingen

All levels

Crossfit WOD

Holdet hvor alle kan være med uanset niveau. Instruktøren står for opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter gennemføres WORKOUT OF THE DAY. Træningen indeholder elementer af konditionstræning, gymnastiske øvelser og vægtløftning.

Forudsætninger: Du har haft INTRO

Advanced level

Crossfit advanced

For dig der har erfaring med træning og kan udføre basale øvelser som dødløft, squat, pres og grundlæggende kropsvægtvægts øvelser. Der fokuseres på sværere tekniske øvelser.

Forudsætninger: INTRO + erfaring

Mammafit

Beginners level

Holdet for dig der er eller netop har været gravid, og gerne vil i form igen. Der tages hensyn til kendte begrænsninger for mors krop, og samtidig tilpasses støj og tempo. så børnene kan være til stede.

Forudsætninger: Ingen

Crossfit WL

Intermediate level

For dig er gerne vil være bedre til vægtløftning. Der fokuseres på teknik og styrke indenfor oplympiske løft samt almindelige styrkeløft. Holdet hvor du slår dine personlige rekorder:)

Forudsætning at du har godt kendskab til de 9 grundlæggende øvelser: Air Squat, FSQ, OHS, Shoulder Press, Push Press, Push Jerk, DL, SDHP, Med-ball Clean.

Open gym

All levels

Slå dig løs på egen hånd i vores center. Vi forventer at du tager hensyn til andre og passer på dig selv og vores udstyr. Med CROSSFIT nøglekort kan du træne når du har lyst

Crossfit teens

Youngsters

Træning for dig der blev født lidt senere end de andre. Vores dygtige instruktører sørger for at træningen er tilpasset aldersgrupperne:

Teen 13 til 17 år.

Pre-Teen 9-12 år.

Forudsætninger: Forældres tilladelse

Crossfit viking

All levels

På viking holdet kan du forvente større trænings volume end på de almindelige hold. Det betyder at der ofte er tale om en længere og hårdere workout. Der vil være mulighed for skalering de fleste kan være med.

Forudsætninger: Intro + erfaring + Vilje

Early bird

Crossfit WOD

For dig der står tidligt op! Holdet hvor alle kan være med uanset niveau. Instruktøren står for opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter gennemføres WORKOUT OF THE DAY. Træningen indeholder elementer af konditionstræning, gymnastiske øvelser og vægtløftning.

Forudsætninger: Du har haft intro

Crossfit hero

Crossfit advanced

Ofte lidt hårdere workouts som er designet til ære for faldne helte. Vi viser vores dybeste respekt ved at dedikere hold til disse worouts.

Forudsætninger: Intro + erfaring