Vi har opnået 4,6 stjerner på Gooogle
5/5
Crossfit8800 Logo

Hold

DIT FITNESSCENTER TIL CROSSFIT OG STYRKETRÆNING

CrossFit Holdtræning

Vi tror på, at holdtræning er en fantastisk måde at dyrke CrossFit på, da det ikke kun handler om at træne individuelt, men også om at dele succeser og udfordringer med andre. Uanset om du ønsker at komme i gang med CrossFit eller ønsker at tage din træning til næste niveau, har vi et hold, der passer til dig. Kontakt os for at få mere information om vores holdplaner og tilmeld dig i dag!

CROSSFIT INTRO

Holdet for dig der er helt ny. Vores dygtige instruktør forklarer kort CrossFit konceptet og derefter får de en grundig gennemgang af de mest basale øvelser, så du ved præcis hvordan de udføres korrekt eller skaleres til dit niveau.

Forudsætninger: Ingen

Beginners level

ALL LEVELS

Holdet hvor alle kan være med uanset niveau. Instruktøren står for opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter gennemføres WORKOUT OF THE DAY. Træningen indeholder elementer af konditionstræning, gymnastiske øvelser og vægtløftning

Forudsætninger: Du har haft INTRO

CrossFit WOD

ADVANCED LEVEL

For dig der har erfaring med træning og kan udføre basale øvelser som dødløft, squat, pres og grundlæggende kropsvægtsøvelser. Der fokuseres på sværere tekniske øvelser.

Forudsætninger: INTRO + erfaring

CrossFit advanced

BARSELSFIT

Holdet for dig der er eller netop har været gravid, og gerne vil i form igen. Man tager hensyn til velkendte begrænsninger i moderens krop, samtidig med at man tilpasser støjniveauet og tempoet for at sikre, at børnene kan være til stede. Holdet hed tidligere MAMMAFIT, men erfaring viser at også fædre på barsel kan have stor glæde af at deltage.

Forudsætninger: Ingen

Beginners level

CROSSFIT WL

For dig der gerne vil være bedre til vægtløftning. Der fokuseres på teknik og styrke indenfor olympiske løft samt almindelige styrkeløft. Holdet hvor du slår dine personlige rekorder.

Forudsætning at du har godt kendskab til de 9 grundlæggende øvelser: Air Squat, FSQ, OHS, Shoulder Press, Push Press, Push Jerk, DL, SDHP, Med-ball Clean.

Intermediate level

CROSSFIT TEENS

Træning for dig der blev født lidt senere end de andre. Vores dygtige instruktører sørger for at træningen er tilpasset aldersgrupperne:
Teen 13 til 17 år.
Pre-Teen 9-12 år.

Forudsætninger: Forældres tilladelse

Youngsters

CROSSFIT VIKING

På viking holdet kan du forvente større trænings volume end på de almindelige hold. Det betyder at der ofte er tale om en længere og hårdere workout. Der vil være mulighed for skalering de fleste kan være med.

Forudsætninger: Intro + erfaring + Vilje

All levels

EARLY BIRD

For dig der står tidligt op! Holdet hvor alle kan være med uanset niveau. Instruktøren står for opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter gennemføres WORKOUT OF THE DAY. Træningen indeholder elementer af konditionstræning, gymnastiske øvelser og vægtløftning.

Forudsætninger: Du har haft intro

Crossfit WOD

CROSSFIT HERO

Ofte lidt hårdere workouts som er designet til ære for faldne helte. Vi viser vores dybeste respekt ved at dedikere hold til disse workouts.

Forudsætninger: Intro + erfaring

Crossfit advanced

HOLD PLAN

Vores anmeldelser

5,0 stjerner på Facebook (37 anmeldelser)
5/5

VORES MEDLEMMER FORTÆLLER

Nanne Flensborg

Det er lidt som Sam’s Bar: “Everybody knows your name, and they’re always glad you came”. Dygtige trænere der forstår at støtte, opmuntre og vejlede, og en generelt super imødekommende atmosfære, selv når man er helt ny til sporten. Endeligt kan jeg jo bare konstatere, at det 100 % er CF8800 fortjeneste, at jeg har fundet min sport, og faktisk glæder mig hver gang jeg skal til træning 👍🏻💪

Janne Juel Eskildsen

Havde en super prøvetime i søndags hvor det var tydeligt at mærke at der er en god stemning og fuld opbakning til alle på holdet. Instruktøren var meget opmærksom på at vejlede, rette til og presse undervejs, så som helt ny i crossfit mærkede jeg både potentialet i sporten og stedet samt hele meningen med at træne i et holdfællesskab 👍.

Martin Drejer Andersen

Selvom det gør ondt når man går hjem har man lyst til at komme igen, for instruktørerne er gode og sammenholdet er stort. Og så er det bare super fedt...

Mie Dissing

Jeg begyndte at træne her for ca tre uger siden, og jeg har kun godt at sige. Jeg er 56 år og har slidgigt og har derfor brug for at skalere alle øvelser, som alle er udfordrende for mig, men jeg har kun mødt forståelse, opmuntring og kompetent vejledning. Derfor har jeg allerede mærket forbedringer og, hver gang er jeg gået derfra med en succesoplevelse. Programmerne oplever jeg som veltilrettelagte og flexible, og trænerne er vidende og gode til at instruere. Der er en god og åben stemning og humøret er i top. Tilmelding, prøvetime, betaling og booking kører på skinner. Der er ikke en finger at sætte på det.

Dennis Borup

Lækkert sted at træne. Flotte lokaler, kompetente instruktører og socialt sammenhold gør det let og enkelt at komme op af sofaen og afsted til træning.

NØGLEN TIL ET SUNDERE LIV

BOOK DIN PERSONLIGE TRÆNER NU

Vores personlige CrossFit instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.