Vores fitness

personale

Du er i gode hænder her

Vi hjælper dig meget gerne på vej med din træning

Vores personale står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til træning, kost eller andet. Udover vejledning til din træning, så står personalet også for den hyggelige og hjemlige atmosfære i FITNESS 8800. Vi er altid klar med smil på læben og en kop kaffe, før eller efter træning.

Vi er enten personlige trænere eller er i gang med uddannelsen, og har derfor god erfaring med at rådgive dig, hvordan maskinerne fungere, og hvad der skal til for at du når dine mål med din træning.

Træner

Ulla

Uddannet personlig træner og har dyrket fitness i over 25 år. Ulla har  allerede på sine få år som træner opnået flotte resultater med hendes klienter. Ulla’s fokus ligger på samspil mellem kost og træning.

Træner

Erik

Iværksætteren bag Fitness 8800. Erik er personlig træner, der har mere end 30 års erfaring med fitnesstræning. Erik har gennemget nyre-transplatation og har gennem fitness træning formået at holde sine smerter væk.

træner

Frederik

Er yngste medlem af teamet og er netop påbegyndt uddannelsen som personlig træner. Frederik har allerede nu klienter, der har opnået vægttab og muskelopbygning. Vi forventer os meget af Frederik i fremtiden.

akupunktør

Bjørk

Bjørk er akupunktør og kan træffes på tlf. 61 33 15 80 eller btovdk@gmail.com . Bjørk har faste tider i Fitness 8800 hver mandag og torsdag samt behandling efter aftale. Læs mere om behandlinger og tider på www.btov.d


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.

CVR.: 42029130