Vores Crossfit

instruktører

Vi er dygtige og engagerede 

Bliv bedre gang for gang med hjælp fra vores instruktør

Det her er menneskerne bag CROSFFIT 8800; dygtige engagerede instruktører med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for, at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.

Det er vigtigt at få den rigtig instruktion i CrossFit, da både øvelsen og selve oplevelsen bliver bedre, når du har en til at guide dig hele vejen. Vi er der altid for dig under øvelserne og gør alt for, at du får det allerbedste ud af CrossFit hos 8800. 

Vores instruktører


Martin

Brain

Dan

Jesper

Lone

Maria

Rasmus

René

Simon

Ulrich

Kasper

Christina

Anders

Tommy

Frederik

Morten

Dennis

Mads

Lars Ole

Hans-Peter

Ida

Bartek


Book din
Personlige træner nu

Vores personlige CrossFit instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.

Gratis prøvetime
Hos CROSSFIT 8800 tilbyder vi altid en gratis prøvetime inden du melder dig ind. Er CrossFit træning helt nyt for dig, så anbefaler vi at du deltager på vores INTRO-hold om lørdagen klokken 11:30 – 12:30. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding – du skal bare hoppe i træningstøjet og møde op, så sørger vores dygtige instruktører for at du får den bedst mulige start på din CrossFit karriere.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.

CVR.: 42029130