Fitness 8800

Gym80 Functional Bootymizer
Hip Trust
Rigtig god øvelse


Pas på din krop & dit sind! 

Vi har kun én krop, pas på den og plej den, så holder den længere

Vores krop skal vi passe på, ligesom vi vedligeholder vores bil – Vi vasker den, kører den til service/syn, sætter nye dæk på og fylder brændstof på. Gennem 30 år har vi udviklet special træning, som vil hjælpe dig. Vi har et brændende ønske om at hjælpe andre i den rigtige retning.

Fitness 8800 byder på verdens bedste maskiner, sauna, træning samt kostvejledning og personlig træning.  Vi ønsker at hygge om dig og give velvære i hjemlige omgivelser.

Pas godt på dig selv – og lad os hjælpe dig på rette vej!

Hvorfor vælge fitness 8800?

De bedste maskiner

Vores center er fyldt med udstyr fra de bedste producenter på markedet, som er i bedste stand og gøres rent dagligt. Herunder har vi mærkerne CYBEX, HAMMERSTRENGTH og meget mere.

INFRARØD SAUNA FOR ALLE

Velvære og varme, slanker og afgifter kroppen for affaldsstoffer. Det giver en positiv effekt på: Muskel- og ledsmerter, Manglende energi. Dårlig blodcirkulation. Stress, Betændelse i kroppen

HYGGELIGT CAFÉ OMRÅDE

I vores caféområde er der altid gratis kaffe og frugt fra Grønttorvet. Vi mener, at det er vigtigt, man har det godt både før, under og efter træningen.

Historien bag Fitness 8800

FITNESS 8800 blev etableret med det formål at skabe et unikt og lokalt fitnesscenter til viborggenserne, hvor der er plads til alle. Fælleskabet er med til at skabe et fantastik træningsmiljø hvor man føler sig hjemme – uanset om du er top atlet eller blot ønsker at aktivere kroppen i en ellers travl hverdag. Vi ønsker at tilbyde nærvær og personlig kontakt, som desværre er ved at forsvinde mange steder i branchen.

FITNESS 8800 er byens eksklusive fitness center, hvor der ikke er gået kompromis med noget. Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.


Få den rette
vejledning & hjælp

Vores personale står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til træning, kost eller andet. Udover vejledning til din træning, så står personalet også for den hyggelige og hjemlige atmosfære i FITNESS 8800. Vi er altid klar med smil på læben og en kop kaffe, før eller efter træning


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.

CVR.: 42029130