Crossfit 8800

Instruktør

Holdtræning

Hvad er CrossFit?

INTRO-HOLD
Sidste chance for at komme på INTRO-hold i 2020, for nye CrossFittere, er lørdag 21/11 og 28/11. Ring eller skriv for at booke plads.

Er du erfaren indenfor CrossFit eller funktionel træning, kan du naturligvis stadig tilmelde dig uden INTRO.

Nøglen til et sundere liv

CrossFit er en livsstil, der er kendetegnet ved sikker, effektiv træning og fornuftig ernæring. CrossFit kan bruges til at nå ethvert mål, fra forbedret sundhed til vægttab til bedre ydeevne. Programmet fungerer for alle – nybegyndere som folk, der har trænet i årevis. Det er aldrig for sent at starte.

Træning

Korrekt udførte, funktionelle bevægelser giver mest effekt ud af træningen. Programmet er forskellig hver dag og tilpasses for at hjælpe hver enkelt atlet med at nå sine mål. CrossFit-træning kan tilpasses til mennesker i alle aldre og fitnessniveauer.

Livstil

Væk fra slik-skålen og væk fra sofaen. CrossFit-livsstilen er en kombination af diæt og motion. Det er nøglen til bedre form og bedre helbred på lang sigt.

Fællesskab

Du bliver del af et enormt netværk. Hos mere end 15.000 tilknyttede træningscentre over hele verden opmuntrer og motiverer folk hinanden hver dag imens de arbejder mod deres individuelle mål. Start nu og mød nye venner.

Konstant varieret

Hver dag byder på nye udfordringer. Derfor er hver eneste træning forskellig, så man er bedst muligt forberedt på det uforudsete.

Funktionelle bevægelser

CrossFit benytter sikre og effektive bevægelser, som understøtter de ting man laver i hverdagen.

Høj intensitet

I CrossFit træning bliver intensiteten tilpasset så hver enkelt atlet bliver udfordret, og sikkert kan forbedre sin form.

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Historien bag Crossfit 8800


Centret har eksisteret siden 2009 hvor det åbnede som Viborg CrossFit. På det tidspunkt var CrossFit stadig et relativt ukendt koncept i det midtjyske, men med tiden blev det mere og mere populært. I 2013 flyttede Viborg CrossFit lokaler og gennemgik en omfattende opgradering. Siden har centret skiftet ejere flere gange, men er nu tilbage i hænderne på de instruktører som har skabt både navn og rygte. Vores succes bygges på sammenhold, respekt og kvalitet i det vi laver. Vi har plads til alle, lige fra motionister til konkurrence atleter, og vi ser frem til for alvor at sætte Viborg på CrossFit-landkortet i fremtiden.

Med overtagelsen af centret, skifter vi navn til CROSSFIT 8800. Samtidig er vi affilieret med CrossFit inc. hvilket betyder at vi og vores medlemmer med god samvittighed kan bryste os af at være en del af et globalt netværk af atleter, som deler samme passion for sporten


Book din
Personlige træner nu

Vores personlige CrossFit instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.

CVR.: 42029130