RECOVER 8800

RECOVER 8800 er for dig der gerne vil passe bedre på din krop og samtidig få endnu bedre resultater ud af din træning.


Når du træner, nedbrydes kroppen på grund af den hårde belastning du påvirker den med. Dit kredsløb forbedres, ved belastning af hjerte og lunger, og efter træning skal det ødelagte muskelvæv genopbygges. Det er den proces der fører til at din fysiske form bliver bedre for hver gang du træner.

Heldigvis kan kroppen oftest finde ud af at genopbygge sig selv (recover), men det er en langsommelig proces, og man kan derfor ende med at skade sig selv ved vedvarende træning uden den rette restitution.


Det er er RECOVER 8800 kan hjælpe dig.

HVORFOR RECOVER?


Det er vigtigt at du sørger for at være fysisk aktiv hele livet. 8800 TEAMET tilbyder forskellige træningsformer.

Træning alene er dog ikke nok hvis du vil have den optimale effekt. Din krop har ligeså meget brug

for den rette behandling udenfor træningscentret som indenfor.

FOREBYGGELSE


Ved at modtage forebyggende behandling i form af massage, akupunktur eller cupping - øger du blodcirkulationen i kroppen. Det hjælper med at fjerne affaldstoffer, og tilføre nye friske "byggematerialer" til musklerne. Du resituerer altså hurtigere og bedre end hvis kroppen skulle klare det selv.

ØGET PERFORMANCE


Når kroppen restituerer hurtigere og bedre, vil du være hurtigere klar til din næste træning. Du kan alså få mere effektiv træning indenfor kortere tid, og dermed vil dine fysiske resultater komme hurtigere end normalt.

Samtidig vil du opleve forbedret nattesøvn og genrelt mere velvære.

SKADESBEHANDLING


Skulle uheldet være ude, og du bliver skadet, som følge af uheld eller overbelastning, så kan vi også hjælpe dig med at komme dig bedst muligt. Ved at modtage behandling og vejledning til genoptræning, vil du hurtigere komme tilbage til normal tilstand efter en skade.


Klik på billedet til højre for at komme direkte til TEAM DANMARK RESTITUTIONSKONCEPT -->

BLIV SOM DE BEDSTE

Træn! og træn korrekt. Det kan de fleste forholde sig til - men det er ikke nok hvis man vil være som de allerbedste. Hos TEAM DANMARK har man landets bedste atleter indenfor mange sportgrene, og her har man fundet ud af at kost, søvn og restitution er ligeså vigtigt som den fysiske træning. Det vælger vi at tage til os hos 8800 TEAMET, hvor FITNESS 8800 og CROSSFIT 8800 leverer kvalitetstræning og RECOVER 8800 hjælper dig med den aktive restitution.

FITNESS 8800

Farvervej 29 * 8800 Viborg

Tel: 21 78 93 00

E-mail: mail@fitness8800.dk


CROSSFIT 8800

Vævervej 4B * 8800 Viborg

Tel: 21 27 25 62

E-mail: mail@crossfit8800.dk


RECOVER 8800

Vævervej 4B 14 * 8800 Viborg

Tel: 28 94 06 12

E-mail: recover@crossfit8800.dk