VORES HOLD


I POLEFITNESS 8800 udbyder vi forskellige holdtyper, så der altid er noget, som dækker netop dit behov.

Polefitness er en træningsform, som inkorporerer hele kroppens styrke. Det er en sport, der forgrener sig i mange forskellige stilarter og andre sportstyper. Polefitness kombinerer dans, akrobatik, gymnastiske øvelser og styrkeøvelser omkring en polestang, og igennem sporten oparbejder man både styrke, smidighed og udholdenhed. Polefitness, som vi udbyder i POLEFITNESS 8800, er desunden en afart af poledance. I POLEFITNESS 8800 har vi dog ikke fokus på den sensuelle del, som man ofte har i poledance.


I en almindelig time vil vi fokusere på tricks og øvelser, såsom klatring, spins, stillesiddende positioner og flips, og ofte bruger vi huden til at skabe friktion, og dermed sidde eller hænge fast i polestangen. Man kan enten træne polefitness på en statisk polestang, der ikke kan dreje rundt, eller på en spin pole, der kan snurre rundt. I POLEFITNESS 8800 tilbyder vi begge dele.


Mange tror at man skal have styrke, allerede inden man starter til pole fitness -  men alle kan være med, også hvis man aldrig har trænet før.  Det er igennem polefitness, at vi opbygger muskler, fordi vi træner med egen kropsvægt.

Så hvad venter du egentlig på?  - Vi står klar til at hjælpe lige netop dig.


INTRO/PRØVETIME


Holdet er for dig, som aldrig har prøvet pole før, eller kun har givet det nogle få forsøg. Her er der tid til at stille spørgsmål, lære sporten at kende samt at blive tryg ved polen.

Vi arbejder med simple tricks og spins, og alt bliver taget i små bidder. Holdet fungerer primært som en prøvetime, hvor du kan finde ud af, om pole er noget for dig.ALL LEVEL


ALL LEVELS


Er du Level 1, imens din bedste veninde er Level 3? Så er dette her holdet for jer! På dette hold tager instruktøren udgangspunkt i et trick eller et spin, og graduerer det i forhold til de deltagende på holdet. Det vil sige, at du og din veninde arbejder ud fra den samme base, men med plads til jeres forskellige niveauer.

På dette hold er der altså plads til alle niveauer.ALL LEVEL


STRETCH


Holdet er for alle niveauer, og kan ses som et supplementet til din faste poletræning. Her laver vi forskellige basis stræk for hele kroppen, og arbejder på forbedret fleksibilitet og stabilitet i led og muskler. Timen afsluttes med afspænding.INTERMEDIATE


LEVEL 2


Holdet er for dig, som er øvet og har opbygget et kendskab til sporten. Holdet kræver styrke og ikke mindst kendskab til polesportens teknikker.

Her er tricks og spins på et mere krævende niveau, og fokus er på at lære at kombinere flere tricks, spins og gulvøvelser i lette, sammenhængende sekvenser.


 

BEGINNERS LEVEL


LEVEL 1


Holdet er for dig, som enten er meget let øvet, eller som er rimelig ny i pole. Vi fokuserer på at blive stærkere og lære grundteknikkerne, så der er en god base at bygge ovenpå.

Vi arbejder med spins og tricks, øvelser på gulv og opnår en dybere forståelse for, hvilken bredde sporten spænder over. 

ADVANCED


LEVEL 3


Holdet er for den vante pole-udøver med indgående kendskab til sporten. Kræver en god grundstyrke og smidighed.

Her vil vi fokusere på at avancere i kendte og nye tricks, samt lære udfordrende kombinationer af spins, gulvøvelser og tricks.

FITNESS 8800

Farvervej 29 * 8800 Viborg

Tel: 21 78 93 00

E-mail: mail@fitness8800.dk


CROSSFIT 8800

Vævervej 4B * 8800 Viborg

Tel: 21 27 25 62

E-mail: mail@crossfit8800.dk


RECOVER 8800

Vævervej 4B 14 * 8800 Viborg

Tel: 28 94 06 12

E-mail: recover@crossfit8800.dk