POLEFITNESS 8800

"PoleFitness 8800 tilbyder dig et træningsfælleskab, som bygger på styrke, selvsikkerhed og fri leg"


Vores mission er at opbygge et fælleskab omkring polefitness, hvor vi hjælper hinanden til at blive de bedste, vi kan. For os er polefitness mere end bare træning - det er sammenhold.


Sporten oparbejder både din styrke og udholdenhed. I PoleFitness 8800 starter vi fra bunden, så alle kan være med. Vi tilbyder et træningsmiljø med fokus på kvalitet, faglighed og sikkerhed, hvor vores medlemmer kan lære, vokse og komme i form, inden vi sammen bevæger os ud i mere krævende og avancerede tricks og kombinationer.


Vi oplever, at netop denne træningsform kan skabe glæde, øget selvsikkerheden og styrke sociale bånd hos udøverne - og hos PoleFitness 8800 er der plads til alle, uanset alder, form eller størrelse.


Konceptet hos PoleFitness 8800 byder på både faste hold og rig mulighed for, at du kan træne og lege frit alene, eller sammen med andre medlemmer. På den måde tror vi på, at den gode pole-atlet udvikles mest. Vi vil gøre det bedste, for at du har det godt, og at du nyder at træne.


VORES TRÆNINGSLOKALER


POLEFITNESS 8800 er dit personlige og eksklusive træningscenter, som ligger i direkte forlængelse af FITNESS 8800.

Det giver dig mulighed for både at styrketræne og dyrke polefitness.

Vi tager hånd om dig og dine behov.

VORES POLES


Vores 7 poles er lavet af rustfrit stål, er 4 meter høje og lavet ud i ét stykke. De er boltet fast, har både statisk- og spin-funktion, og så er de fabrikeret i England af det anerkendte firma X-pole.

INFRARØD SAUNA FOR ALLE


I FITNESS 8800 forefindes en infrarød sauna, som også står til fri afbenyttelse af alle medlemmer af POLEFITNESS 8800. Den infrarøde sauna har masser af kvaliteter, bla.:

 

  • Velvære og varme, afgifter kroppen for affaldsstoffer.
  • Afhjælper muskel- og ledsmerter og manglende energi
  • Forbedrer blodcirkulationen og modvirker stress samt betændelse i kroppen.

 VELVÆRE FOR DIG


I vores caféområde er der altid gratis kaffe og frugt fra Grønttorvet. Vi mener, at det er vigtigt, at man har det godt både før, under og efter træningen.

HISTORIEN BAG POLEFITNESS 8800

Ideén til POLEFITNESS 8800 opstod som en løs tanke, og var i begyndelsen blot en skør idé. Men selv løse tanker og skøre ideér kan blive til eventyr, og med hårdt arbejde, gåpåmod og passion blev drømmen til virkelighed. Studiet er blevet til i tæt samarbejde med FITNESS 8800, og ikke mindst fordi en stor mængde gode mennesker troede på visionen: et træningscenter, som kunne udbyde pole-sporten som motion for alle. Med engagement og iver er visionen nu blevet til virkelighed, og vi - Mariann og Rikke - som fik den skøre idé engang, glæder os hver dag over, at lige præcis DU har lyst til at være en del af vores eventyr.

FITNESS 8800

Farvervej 29 * 8800 Viborg

Tel: 21 78 93 00

E-mail: mail@fitness8800.dk


CROSSFIT 8800

Vævervej 4B * 8800 Viborg

Tel: 21 27 25 62

E-mail: mail@crossfit8800.dk


RECOVER 8800

Vævervej 4B 14 * 8800 Viborg

Tel: 28 94 06 12

E-mail: recover@crossfit8800.dk