VORES HISTORIE


FITNESS 8800 blev etableret med det formål at skabe et unikt og lokalt fitnesscenter til viborggenserne, hvor der er plads til alle. Fælleskabet er med til at skabe et fantastik træningsmiljø hvor man føler sig hjemme - uanset om du er top atlet eller blot ønsker at aktivere kroppen i en ellers travl hverdag. Vi ønsker at tilbyde nærvær og personlig kontakt, som desværre er ved at forsvinde mange steder i branchen.

Vi lytter, og arbejder hver dag på at forblive byens bedste fitnesscenter. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi snart udvider vores center med et stort område til funktionel træning med plads til frie vægte og masser af muligehder for at presse kroppen.

FITNESS 8800

“Vi har kun én krop, pas på den og plej den, så holder den længere”


Vores krop skal vi passe på, ligesom vi vedligeholder vores bil -Vi vasker den, kører den til service/syn, sætter nye dæk på og fylder brændstof på.


Gennem 30 år har vi udviklet special træning, som vil hjælpe dig. Vi har et brændende ønske om at hjælpe andre i den rigtige retning.


Fitness 8800 byder på verdens bedste maskiner, sauna, træning samt kostvejledning og personlig træning.  Vi ønsker at hygge om dig og give velvære i hjemlige omgivelser.


Pas godt på dig selv - og lad os hjælpe dig på rette vej!

HVORFOR FITNESS 8800?


FITNESS 8800 er dit personlige og eksklusive træningscenter

Vi tager hånd om dig og dine behov.

VERDENS BEDSTE MASKINER


Vores center er fyldt med udstyr fra de bedste producenter på markedet. Herunder CYBEX, HAMMERSTRENGTH og meget mere.

INFRARØD SAUNA FOR ALLE


Velvære og varme, slanker og afgifter kroppen for affaldsstoffer.

 

Positiv effekt på: 

Muskel- og ledsmerter

Manglende energi

Dårlig blodcirkulation

Stress

Betændelse i kroppen


HYGGELIGT CAFÉ OMRÅDE


I vores caféområde er der altid gratis kaffe og frugt fra Grønttorvet. Vi mener at det er vitigt man har det godt både før, under og efter træningen.


FITNESS 8800 er byens eksklusive fitness center, hvor der ikke er gået kompromis med noget. Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater. 


FITNESS 8800

Farvervej 29 * 8800 Viborg

Tel: 21 78 93 00

E-mail: mail@fitness8800.dk


CROSSFIT 8800

Vævervej 4B * 8800 Viborg

Tel: 21 27 25 62

E-mail: mail@crossfit8800.dk


RECOVER 8800

Vævervej 4B 14 * 8800 Viborg

Tel: 28 94 06 12

E-mail: recover@crossfit8800.dk