CROSSFIT 8800

Det eneste rigtige CrossFit center i byen. Hos os får 600kvm funktionelt træningscenter, med alt det udstyr du har brug for:


Kettlebells, plyo boxe, concept 2 rowers, prowlers, speedropes, sledgehammer, 20 pullup rig, peg board, liftning platforms, barbells and loads of bumperplates.


Vores instruktører har flere års erfaring med CrossFit undervisning, og vi kan derfor garantere den højeste kvalitet.


Derudover finder du den fedeste stemning og det bedste sammenhold blandt medlemmerne i CROSSFIT 8800. Der er plads til alle - uanset om man er helt ny eller har været med i mange år.

HVORFOR CROSSFIT?


Her får du 10 gode grunde til at dyrke CossFit:

Intensitet: CrossFit er en hurtig og intens træning, der kan tage mindre end 15 minutter om dagen, fordi der er tale om nonstop bevægelse. Det kan være så lidt som tre eller fire øvelser, men ideen er, at du fortsætter med at gøre det igen og igen gennem hele træningen. Altså et koncentreret skud af motion, der brænder i systemet - på en god måde.


Motivation: Nøglen til CrossFit er intensiteten. Det betyder at du skal presse dig selv for at gøre det det så godt du kan i hver eneste træning. Alle ønsker resultater, men ikke alle gider indsatsen. I et almindeligt fitnesscenter er det nemt at snyde lidt her og der eller snige sig til en længere pause end nødvendigt. Det gør man bare ikke i CrossFit.


Tidseffektiv: I løbet af relativt kort tid får du udført meget fysisk arbejde. På grund af den ovennævnte intensitet og indsats, kan du derfor forvente at du har brændt flere kalorier end du ville i en almindelig træning.

Relationer: I almindelige fitnesscentre finder man ofte en samling af tilfældige mennesker med fokus på at lave deres egne forskellige øvelser. I en CrossFit-boks, er det samfund. Du er omgivet af en gruppe mennesker - selv fremmede! - som opmuntrer dig og hjælper dig med at skubbe dine grænser. Selv de mennesker, der slutter sidst, får high-fives. Alle har det samme mål for øje: At få den bedste form muligt. Kammerateriet i CrossFit opleves helt unikt.


Varieret træning: Træningene er nogle gange vanskelige at beskrive, fordi de er så alsidige. Programmet er lavet så man blander mange forskellige øvelser, der skubber alle dele af din krop til grænsen. CrossFits specialitet er ikke at specialisere sig. Træning ændrer sig konstant, så hveken krop eller hoved kommer til at kede sig.


Personlig vejledning: Alle CrossFit-timer ledes af en træner for at sikre korrekt form, lave korrektioner, opmuntre, opretholde standarder og lejlighedsvis give dig en "no rep", når du ikke gør det ordentligt eller ikke giver dig fuld ud. Din træner bliver din inspiration, rådgiver, ven og din største cheerleader.

Et bedre hjerte: Din puls forbliver forhøjet gennem hele træningen, hvilket øger din udholdenhed. Både maksimal hjertefrekvens,og VO2max, hvilket er den maksimale mængde ilt, en person kan udnytte under intens træning. begge dele forbedres ved CrossFt træning.


Øget mobilitet: Dette er et resultat af de varierede funktionelle bevægelser, der er involveret i CrossFit træning - du træner ikke isolerede muskler, men flytter dine arme og ben i alle forskellige retninger. Ved at lære de rette måder at løfte tunge ting væk fra gulvet og holde dem over hovedet, falder din risiko for skade i din hverdag væsentligt.


Overordnet forbedret sundhed: CrossFit fokuserer på 10 store domæner: Kardiovaskulær og respiratorisk udholdenhed, muskeludholdenhed, -styrke, fleksibilitet, power, hurtighed, koordination, spændstighed, balance og præcision. Kombinationen af ​​det store udvalg af bevægelser fører til en fuldstændig omdannelse af din personlige livskvalitet.

Livsstil: At være omgivet af folk som alle vil fitness og sundhed, gør det svært at modstå nye livsstil vaner. Før du ved det, har du udskiftet dine færdigpakkede kager og snacks til noget sundt og nærende. I stedet for at mødes med dine venner til hos bageren, på café eller bar, møder du dem i boksen, og først EFTER tæning går i ud for at socialisere.

HISTORIEN BAG CROSSFIT 8800

Centret har eksisteret siden 2009 hvor det åbnede som Viborg Crossfit. På det tidspunkt var CrossFit stadig et relativt kendt koncept i det midtjyske, men med tiden blev det mere og mere populært. I 2013 flyttede Viborg Crossfit lokaler og gennemgik en omfattende opgradering. Siden har centret skiftet ejere flere gange, men er nu tilbage i hænderne på de instruktører som har skabt både navn og rygte. Vores succes bygges på sammenhold, respekt og kvalitet i det vi laver. Vi har plads til alle, lige fra motionister til konkurrence atleter, og vi ser frem til for alvor at sætte Viborg på CrossFit-landkortet i fremtiden.

Med overtagelsen af centret, skifter vi navn til CROSSFIT 8800. Samtidig er vi affilieret med CrossFit inc. hvilket betyder at vi og vores medlemmer med god samvittighed kan bryste os af at være en del af et globalt netværk af atleter, som deler samme passion for sporten. Læs mere om CrossFit her:

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

FITNESS 8800

Farvervej 29 * 8800 Viborg

Tel: 21 78 93 00

E-mail: mail@fitness8800.dk


CROSSFIT 8800

Vævervej 4B * 8800 Viborg

Tel: 21 27 25 62

E-mail: mail@crossfit8800.dk


RECOVER 8800

Vævervej 4B 14 * 8800 Viborg

Tel: 28 94 06 12

E-mail: recover@crossfit8800.dk